Laten we even van de gelegenheid gebruik maken om ons even voor te stellen. Wij zijn Sander en Carmen.
We zijn gelukkig getrouwd en wonen in een heerlijk eengezinshuis in de Randstad (omgeving Rotterdam) met onze lieve hond Guus.

Wij zijn deze website gestart omdat wij op het internet maar weinig informatie vonden over het dagelijks leven makkelijker te maken door middel van vaste lasten te verlagen en af te lossen op onze hypotheek. We hebben hier onderzoek naar gedaan, er meerdere boeken over gelezen en zoveel mogelijk informatie te weten gekomen. Door deze site willen wij anderen helpen die dezelfde vragen hebben en meer willen weten over lasten verlichting, besparingen (zonder extreme maatregelen), hypotheek en andere gerelateerde onderwerpen.

Wat betekend dit voor jou? Dat je op onze website informatie kan vinden over alles over de bovengenoemde onderwerpen, zonder dat je iets hoeft te doen. Wij brengen geen kosten in rekening en vragen niet om een afspraak voordat we deze informatie met jou delen. Je kan dus altijd gebruikmaken van deze informatie.

Wij hopen dat jullie hier het antwoord kunnen vinden op de vragen en die het leven makkelijker maken, waardoor je uiteindelijk meer zou kunnen gaan genieten.

Groetjes van ons!